mandag 29. juni 2009

Sommersalat

Ingredienser:

10 stk. ferskpotet (nypotet)
10 stk. sukkererter
1 stk. rødløk
4 stk. salatblad
5 stk. reddik
10 stk. cherrytomat
1 stk. mozzarella
200 g spekeskinke
3 ss olivenolje
1 ts maldonsalt
1 ts pepper
6 blad frisk basilikum til pynt

Fremgangsmåte:

Kok potetene møre. Skyll og rist godt av salaten.

Del potetene i to, skjær rødløken i tynne ringer, snitt sukkererter i mindre biter, skjær reddiker i tynne skiver og del cherrytomatene i to.

Anrett alt sammen på et stort fat eller i en romslig bolle. Riv mozzarellaen i biter og legg de på sammen med ruller av spekeskinke like før servering.

Drypp over olivenolje, dryss over litt maldonsalt (eller annet gourmetsalt), nykvernet pepper og basilikumblader.

Serveres med godt brød til.

0 Svar:

Legg inn en kommentar