Ingredienser:
10 stk. ferskpotet (nypotet)
10 stk. sukkererter
1 stk. rødløk
4 stk. salatblad
5 stk. reddik
10 stk. cherrytomat
1 stk. mozzarella
200 g spekeskinke
3 ss olivenolje
1 ts maldonsalt
1 ts pepper
6 blad frisk basilikum til pynt
Fremgangsmåte:
Kok potetene møre. Skyll og rist godt av salaten.
Del potetene i to, skjær rødløken i tynne ringer, snitt sukkererter i mindre biter, skjær reddiker i tynne skiver og del cherrytomatene i to.
Anrett alt sammen på et stort fat eller i en romslig bolle. Riv mozzarellaen i biter og legg de på sammen med ruller av spekeskinke like før servering.
Drypp over olivenolje, dryss over litt maldonsalt (eller annet gourmetsalt), nykvernet pepper og basilikumblader.
Serveres med godt brød til.
mandag 29. juni 2009
Sommersalat
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
0 Svar:
Legg inn en kommentar